Prijem za Zagrebački taekwondo Savez

prijem12.5.2014. U povodu sjajnih rezultata ostvarenih na Europskom seniorskom prvenstvu u Bakuu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi čelnike Zagrebačkog taekwondo saveza, predvođene predsjednikom Saveza Tomislavom Horvatom te zlatnu Ivu Radoš i srebrne Marinu Sumić i Vedrana Goleca.

Čestitavši Ivi, Marini i Vedranu na osvojenim medaljama u Azerbejdžanu, gradonačelnik Bandić rekao je kako je taj njihov uspjeh još jedan u nizu dokaza da je Zagreb – grad sporta, te dodao da će i dalje imati potporu Grada kako bi se ovakvi vrhunski sportski uspjesi nastavili i u narednom razdoblju.

Osvajači medalja, sportaši zagrebačkih taekwondo klubova „Metalac“ i „Jastreb“, zahvalili su gradonačelniku na prijemu, dok je predsjednik zagrebačkog Saveza Tomislav Horvat naglasio kako je ovo mala, ali vrijedna i uspješna ekipa. Čulo se i kako je taekwondo drugi po redu sport u Hrvatskoj po osvojenim medaljama, a razgovaralo se i o organizaciji predstojećeg, jubilarnog 20. Croatia Open turnira koji će se u studenom održati u Zagrebu, kao i o nastupu mladih zagrebačkih taekwondaša na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić te glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdena Antunović, dok su delegaciju gostiju činili i izbornik reprezentacije Petar Josipović, tajnik ZTS Anđelko Vučenik i član Vijeća HOO Anto Nobilo