PRVENSTVO ZAGREBA U BORBAMA I FORMAMA

04.02.2018. god. ŠD „Sutinska vrela“

U organizaciji Zagrebačkog taekwondo saveza održano je Prvenstvo Grada Zagreba u borbama i formama. Domaćinstvo natjecanja preuzeo je klub „Osvit“. Natjecanje se održalo na osam borilišta, a nastupilo je 564 natjecatelja u svim kategorijama iz dvadeset sedam zagrebačkih klubova.

Unutar samog natjecanja, prvi puta održano je i promotivno natjecanje u para-taekwondou u formama. Ovo natjecanje snažno je podržano od publike i ostalih struktura sporta.

Natjecanju su nazočili ugledni gosti: izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, prof. Milan Čolić, tajnik stručnog programskog povjerenstva SSGZ, Željko Grabušić, predsjednik nadzornog odbora SSGZ, Vjekoslav Šafranić, tajnik Hrvatskog taekwondo saveza Ivan Radoš i dr.

Ispred organizatora sve nazočne pozdravio je predsjednik saveza Tomislav Horvat. Natjecanje je otvorio izaslanik gradonačelnika prof. Milan Čolić. Prilikom otvaranja Milan Čolić uručio je diplome Sportskog učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih, drugoj generaciji diplomiranih taekwondo trenera.

Prvenstvo Zagreba 2018 REZULTATI - BORBE.pdf

Prvenstvo Zagreba 2018 REZULTATI - FORME.pdf