PRVENSTVO ZAGREBA U BORBAMA I FORMAMA

03.02.2019. god. ŠD „Sutinska vrela“

U organizaciji Zagrebačkog taekwondo saveza održano je Prvenstvo Grada Zagreba u borbama i formama. Domaćinstvo natjecanja preuzeo je klub „Susedgrad - sokol“. Natjecanje se održalo na sedam borilišta, a nastupilo je 536 natjecatelja iz dvadeset sedam zagrebačkih klubova. Bila je to svojevrsna smotra sporta u Gradu Zagrebu.

Natjecanju su nazočili ugledni gosti: gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, pročelnik Ureda za sport i mlade Milan Pavelić, predsjednik Sportskog saveza grada Zagreba, Nikola Dragaš, predsjednik Hrvatskog taekwondo saveza, Anto Nobilo, ravnatelj Ustanove za upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i drugi ugledni gosti.

Ispred organizatora sve nazočne pozdravio je predsjednik saveza Tomislav Horvat i zamolio, Nikolu Dragaša da podijeli cvijeće osvajačima medalja s Europskog prvenstva 2018 godine. Tom prigodom Nikola Dragaš, zaželio je što bolji plasman na natjecanjima u 2019 godini.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Prilikom otvaranja uručio je diplome Sportskog učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih, trećoj generaciji diplomiranih taekwondo trenera.

Rezultati ekipno - borbe:

Mlađi kadeti:

 1. Susedgrad-sokol
 2. Čigra
 3. Dubrava

Mlađe kadetkinje:

 1. Pantera
 2. Feniks – Vukomerec
 3. Metalac

Kadeti:

 1. Susedgrad-sokol
 2. Jastreb
 3. Ion

Kadetkinje:

 1. Dubrava
 2. Ion
 3. Pantera

Juniori:

 1. Jastreb
 2. Metalac
 3. Ion

Juniorke:

 1. Osvit
 2. Medvedgrad
 3. Dubrava

Seniori:

 1. Jastreb
 2. Osvit
 3. Casper

Seniorke:

 1. Osvit
 2. Dubrava
 3. Jastreb

Rezultati ekipno – forme:

 1. Ban Keglević
 2. Dubrava
 3. Sljeme