Dopis klubovima

Poštovani,

slijedom događanja koje nas prate zbog pandemije korona virusa sva sportska djelatnost je stavljena u mirovanje.

Kako će prema predviđanjima epidemiologa trenutno stanje potrajati još neko vrijeme, tako će se prolongirati i mjere zabrane sportskih aktivnosti.

Do proglašenja pandemije bili smo jedan od najaktivnijih i najuspješnijih Saveza SSZG-a. Kako nas trenutna situacija ne bi unazadila, obzirom na sve navedeno, telefonskom sjednicom Upravnog odbora odlučeno je da svi treneri čiji se klubovi nalaze u Programu javnih potreba u sportu Grada Zagreba, i primaju mjesečnu naknadu putem Zagrebačkog taekwondo Saveza/SSGZ, dužni snimiti dva video uratka u trajanju 30 min, u kojima će demonstrirati treninge koje će članovi klubova moći provoditi kod kuće. Svaki trener dobit će određenu tematiku treninga i dobnu skupinu kojoj je namijenjena, te termine do kojih je potrebno dostaviti video materijale.

Također pozivamo i ostale klupske trenere da nas podrže u inicijativi i sudjeluju u snimanju svojih trenerskih video uradaka koji će biti dostupni taekwondo članovima zajednice.

Zbog lakšeg korištenja iste bi postavili na YouTube kanal Saveza kako bi bili dostupni svima na jednostavan način.

Video uratke molim poslati WeTransferom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

U slučaju da netko ima snimljene materijale i voljan je podijeliti molim da to već sada učini kako ne bi gubili vrijeme.

S nadom u pozitivno rješenje unaprijed zahvaljujem,

Danijel Bursać, dr.med.
Predsjednik ZTS-a